X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky aostav s.r.o., jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Odvoz suti, pronájem auta s hydraulickou rukou

Nabízíme pronájem auta včetně obsluhy pro odvoz suti a stavebního materiálu. K dispozici máme 5 kontejnerů, které privezeme na místo a po nalnění zase odvezeme.

Auto: MAN
Nosnost: 5 t
Nosnost ruky 3,5m: 1500kg
Nosnost ruky 5,2m: 1000kg
Nosnost ruky 6,9m: 725kg
Kontejnerů: 5ks


Cena

Dojezd: 25,- Kč/km
Manipulace ( kontejner nebo ruka): 100,-Kč/15 min
Zapůjčení: 50kč/den za 1 kontejner

news news news news news news news

Mám zájem o tuto službu

Jméno a příjmení : *
Ulice :
Město :
PSČ :
Tel : *
E-mail : *
Termín : * / 01.10.2010 /
Text. :
     * Nutno vyplnit!